Träningshallen öppen som vanligt igen.

Hej!

Nu öppnar vi träningshallen kvällar och helger igen. Samma träningstider som tidigare gäller.

Det är viktigt att du som ska träna bokar tid och att du som inte tillhör något av våra medlemsföretag betalar för träningskort i receptionen. Har du inte möjlighet att komma till receptionen under våra öppettider går det bra att höra av sig via mail och betala antingen via bankgiro eller swish. Vi kommer att utöka våra stickkontroller och de som inte har betalat eller bokat in sig kommer att stängas av från träningshallen. Passerkortet samt bokningen är personlig. Det är otillåtet att släppa in någon annan i lokalen.

Det är även viktigt att du hör av dig om du sett eller hört om något anmärkningsvärt som hänt i träningshallen eller om du har några funderingar. Vi finns här för att hjälpa till och önskar att alla ska känna att det är roligt att träna hos oss!

Med vänlig hälsning,

Personalen på Robertsforshälsan
0934-14345
info@robertsforshalsan.se